E-bikes bij Van Zummeren Schaijk 

 SCHAIJK – De elektrische fiets is populair. Eén op de drie nieuw verkochte fietsen is een E-bike. Vorig jaar werden er maar liefst 276.000 verkocht, ruim 23 procent meer dan het jaar ervoor. En deze trend lijkt door te zetten. Niet zo gek, want op een E-bike heb je altijd de wind mee en inmiddels zijn er ook diverse stoere en hippe modellen. Onder de vlag van E-Bike4All start vanaf zaterdag 21 mei ook autobedrijf Van Zummeren in Schaijk met de verkoop van elektrische fietsen. Het bedrijf aan de Rijksweg 44 lanceert daarbij een spectaculaire openingsactie en geeft een prachtige E-bike weg.     

 Kans maken op deze gratis E-bike is heel eenvoudig. Ga vóór 29 mei naar het digitale formulier op www.Arenalokaal.nl/VanZummeren en vul je gegevens in. De winnaar van de E-bike wordt op vrijdag 3 juni bekendgemaakt.

64 jaar ervaring in mobiliteit
Waar iedereen Van Zummeren natuurlijk kent van de automerken Hyundai en Fiat, stapt het Schaijkse bedrijf nu dus ook in de wereld van de E-bikes. Paul van Zummeren: “Een mooie toevoeging voor ons bedrijf. Wij zorgen al 64 jaar voor mobiliteit op vier wielen en gaan de mensen voortaan ook op twee wielen mobiel houden.”

Als dealer van E-Bike4All heeft autobedrijf Van Zummeren zo’n 15 verschillende E-bikes in de showroom staan, met diverse motoren en in uiteenlopende framematen. “De accu is makkelijk uitneembaar, heeft een actieradius van gemiddeld 90 kilometer en is zelfs te upgraden”, vertelt Paul. “Onderhoud en reparaties worden door ons snel en vakkundig gerealiseerd. De monteurs zijn hier speciaal voor opgeleid. Het verzekeren van de E-Bike kan eveneens direct worden geregeld. Wij hebben daarvoor een unieke E-bikeverzekering.”

Actie ‘Altijd 2e E-bike gratis’
Van Zummeren vertegenwoordigt E-Bike4All met de actie ‘Altijd 2e E-bike gratis’. E-Bike4All is een internationaal dealernetwerk met een breed assortiment elektrische fietsen voor iedereen. “Uiteraard hebben we de modellen allemaal in huis voor een kennismaking in de vorm van een proefrit”, zegt Paul van Zummeren. “Een tweede E-bike gratis is ook écht gratis”, benadrukt Paul. “Geen verborgen trucs of addertjes onder het gras. Als u bij ons een E-bike koopt krijgt u de Concordia Excellent ter waarde van 1.049 euro er helemaal gratis bij. Dit is geen tijdelijke aanbieding, maar een actie die gewoon altijd geldt.”
Ook voor mensen die één E-bike willen kopen heeft Van Zummeren een mooie actie: zij krijgen minimaal 400 euro retour voor hun oude (gewone) fiets.

 

Klik hier voor onze acties!