Hyundai Excellent Dealer

Automobielbedrijf Van Zummeren Hyundai Excellent Dealer 2010

• Hoogste eer Hyundai-organisatie
• Service van hoog niveau en zeer klantgericht
• Nieuwe Hyundai ix35 lokt nieuwe klanten

Schaijk, 19 maart 2010 – Automobielbedrijf Van Zummeren b.v. heeft de Hyundai Excellent Dealer Award 2010 in de wacht gesleept. Automobielbedrijf Van Zummeren b.v. voldoet daarmee aan de strenge eisen van dit hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie. Mark van Zummeren ontving de prijs deze week uit handen van Hans Kwaad, Managing Director van Hyundai-importeur Greenib Car B.V. en Sales Director Peter Jorna, tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Beatrix Theater in Utrecht.

Hyundai is vol goede moed aan het jaar 2010 begonnen. Dit jaar staat immers in het teken van diverse nieuwe introducties, zoals onder meer de Hyundai ix35, een auto die volop nieuwe én oude klanten lokt. Voorts wordt binnenkort de gerestylde Hyundai Santa Fe geïntroduceerd en – later dit jaar – de Hyundai i20 MPV. Daarnaast werkt Hyundai hard en vol zelfvertrouwen om het succes van de Hyundai i10, Hyundai i20 en Hyundai i30 verder uit te bouwen. Hyundai, dat het jaar is begonnen als de op drie na grootste autofabrikant ter wereld, manifesteert zich steeds nadrukkelijker als een van de snelst groeiende automerken van dit moment. Het succes van Hyundai straalt natuurlijk vooral op de Hyundai-dealers in Nederland af en in bijzonder op Automobielbedrijf Van Zummeren b.v.

Service van hoog niveau

Mark van Zummeren is dan ook bijzonder trots op de Hyundai Excellent Award 2010. ‘Wij zorgen er nauwgezet voor dat onze service van hoog niveau is en ook blijft. Want een goede relatie met de klant is van levensbelang’, vertelt Mark van Zummeren, die zeer blij was met het behaalde resultaat en de bijbehorende award. ‘Alleen door een goede band met de klant kun je misverstanden voorkomen en daarmee zorg je dat hij of zij tevreden de showroom verlaat. Het is dus de sleutel tot succes.’

‘Bovendien hebben we in onze regio een heel goede naam en reputatie’, vervolgt Mark van Zummeren. ‘Iedereen die Automobielbedrijf Van Zummeren b.v. kent, weet dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze sterke punten zijn. We hebben oog en aandacht voor de klant en zijn duidelijk in onze diensten. Hiermee willen wij ook onaangename verrassingen voor onze klanten voorkomen. De titel Hyundai Excellent Dealer is een teken van waardering voor ons team. Het betekent dat we ons werk op de juiste manier aanpakken’, besluit Mark van Zummeren.

Klanttevredenheid is essentieel

Ieder jaar beloont Hyundai-importeur Greenib Car de dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen en daarbij ook goed scoren met hun klanttevredenheid met de Excellent Award. In principe kan elke Hyundai-dealer deze titel behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren in de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit echter gecombineerd met hoge scores op het gebied van service, klantvriendelijkheid en een duidelijke communicatie over de bereikbaarheid en openingstijden. De praktijk wijst uit dat een dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse dealers bewijzen dat de structurele combinatie van service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.

De dealers die de felbegeerde titel in de wacht hebben gesleept, leveren doorlopend goede prestaties. Daarmee hebben ze de Excellent Dealer Award 2010 dubbel en dwars verdiend.

Klik hier voor onze acties!