Service
Mobiliteitsservice
  • Alle nieuwe Hyundai’s hebben gratis 5 jaar mobiliteitsgarantie bij pech onderweg, telefoonnummer: +31 (0)20 851 2222
  • Alle nieuwe Fiats hebben gratis 2 jaar mobiliteitsgarantie bij pech onderweg, telefoonnummer: +31 (0)20 342 1846

   

  BOVAG en Nationale Auto Pas

  Automobielbedrijf van Zummeren is lid van de BOVAG (sinds 1952) en van de Nationale Autopas. Hierdoor koopt u onze occasions met 6 maanden BOVAG garantie en 12 maanden gratis mobiliteitsgarantie (bij een aankoop vanaf € 4.500,-) en kunnen wij garanderen dat de kilometerstand van uw occasion ook de juiste is.

  Financieren

  Wij kunnen diverse autofinancieringen regelen met vele voordelen. Ook regelen wij lease-aanvragen voor de zakelijke markt.

  Hyundai Verlengde Garantie

  Uw Hyundai blinkt uit door zijn uitstekende rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Niet voor niets bieden wij vijf jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Met de Hyundai Verlengde Garantie bent u nog eens extra verzekerd van onbezorgd rijplezier. Want hoe goed uw auto en het onderhoud door de Hyundai Erkend Reparateur ook zijn, een technisch mankement is nooit helemaal uit te sluiten. Voor meer informatie en prijzen, klik hier.

  Verzekeren

  Indien u uw auto verzekert via Automobielbedrijf Van Zummeren profiteert u van een optimale service. De verzekerde reparaties worden door ons uitgevoerd omdat wij uw auto door en door kennen. U kunt dus dicht bij huis terecht en uw auto is in vertrouwde handen. U hoeft niet naar een ander schadebedrijf. Daardoor bent u beter dan ooit verzekerd en kunt u vertrouwen op een probleemloze schadeafhandeling, tegen een zeer aantrekkelijke premie! In het geval van schade krijgt u bij ons altijd gratis vervangend vervoer en regelen wij de totale afwikkeling van de schade met een expert. Hiervoor hebben wij deskundige en gediplomeerde mensen in dienst.

  Voor een berekening van uw premie kunt u ons telefonisch benaderen of langskomen in onze showroom. Wilt u direct uw premie berekenen? Dit kan via de onderstaande link.

Klik hier voor onze acties!