Werkplaats
APK

Automobielbedrijf van Zummeren is een erkend APK-keuringsstation. Ook met uw diesel- en 4×4-auto kunt u bij ons terecht! Maak hier uw afspraak voor uw APK.

Onderhoudsbeurt

Naast Hyundai en Fiat onderhouden en repareren wij ook andere merken auto’s, bedrijfsauto’s en campers. Wanneer uw auto bij ons in de werkplaats staat kunt u wachten met een gratis kopje koffie en gratis wifi, of u maakt gebruik van een vervangende auto (al vanaf € 0,40 p/km. inclusief verzekering, belasting, brandstof en BTW.), of een gratis leenfiets. Maak hier uw afspraak voor uw onderhoudsbeurt.

Schade

Wij zijn Schadegarant-dealer en repareren en regelen al uw schades met het Audatex-systeem voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Bij een schadereparatie krijgt u bij ons altijd gratis vervangend vervoer en regelen wij de totale afwikkeling van de schade met een expert. Hiervoor hebben wij deskundige en gediplomeerde mensen in dienst.

Ook kleine parkeerdeukjes kunnen wij uit uw auto halen, in plaats van het veel duurdere uitdeuken en spuiten! Maak hier uw afspraak.

Ruitschade

Ook uw voorruit kunt u bij ons laten repareren of vervangen. Wij doen dit met de modernste methode en regelen dit rechtstreeks met uw verzekering. Maak hier uw afspraak.

Winterbanden

Wij bieden de mogelijkheid om uw zomer- en winterbanden te wisselen en bij ons op te slaan. Uiteraard verkopen wij ook nieuwe tegen zeer scherpe tarieven. Maak hier uw afspraak.

Poetsen

Uw auto kan bij ons een complete poetsbeurt ondergaan zodat uw auto er weer uitziet als nieuw. Zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde (polijsten, Waxoyl-behandeling). Maak hier uw afspraak.

Met andere woorden; voor de totale verzorging van uw auto bent u bij Automobielbedrijf van Zummeren aan het goede adres!

Klik hier voor onze acties!