BOVAG Logo Hyundai Logo Fiat Service Logo Schadegarant Logo Erkend Duurzaam Logo

Openingstijden Showroom

Ma. - Vr. 09:00 - 18:00 | Za. 09:00 - 17:00

Openingstijden werkplaats en magazijn
Ma. - Vr. 08:15 - 17:00 | Za. Gesloten

65 jaar actief

65 jaar geleden begon Jan van Zummeren een kleine eenmanszaak en repareerde hier auto’s. Het bedrijf is snel gegroeid en er kwamen dan ook al snel meerdere monteurs in dienst. Automobielbedrijf van Zummeren groeide gestaag verder tot wat het nu is. Inmiddels is de zoon van Jan van Zummeren de directeur van het bedrijf, namelijk Mark van Zummeren. Daarnaast is ook de 3e generatie actief binnen het bedrijf.

In deze 65 jaar zijn een hoop mooie dingen bereikt met het bedrijf. Zo is het tot drie keer toe een Hyundai excellent dealer geworden. Deze prijs wordt uitgereikt aan een Hyundai dealer die aan de strengste eisen van Hyundai voldoen. Hierbij is klanttevredenheid een van de belangrijkste punten. Ook heeft het bedrijf  de prijs beste monteur van Nederland en de wereld behaalt met Piet van de Ven en Pascal Loeff welke in Seoul meegedaan hebben aan een wedstrijd voor automonteurs.

Ondanks het goede verleden kijken wij vooruit naar de toekomst en willen wij nog altijd blijven innoveren. Wij willen ervoor zorgen dat het voor u als klant fijn is bij ons bedrijf te zijn. Daarom proberen wij onze klanten ook te stimuleren om aan te geven wanneer deze ervaring een keer minder was. Met deze informatie kunnen wij namelijk constant onze service blijven verbeteren. Laat u ook weten wat u van onze service vind?