Openingstijden Showroom

Ma. - Vr. 09:00 - 18:00
Za. 09:00 - 17:00

E-bikes

Sinds 2016 maken wij deel uit van E-bike4all om zo niet alleen aan uw mobiliteitsbehoefte in de auto te voldoen maar u daarbuiten ook van dienst te zijn. Wanneer u op zoek bent naar een elektrische fiets staat u voor een belangrijke keuze, namelijk welk type motor u wilt. Er zijn 3 verschillende types elektrische fietsen klik om de bijbehorende modellen te zien:

Bij de voorwielmotor is de elektromotor verwerkt in het voorwiel wat zorgt voor een strak design van de fiets waarbij de elektromotor redelijk “verstopt” zit. Bij de middenmotor zit de elektromotor verwerkt bij het crank(de pedalen) wat zorgt voor een prettig rijgedrag. Bij de achterwielmotor zit de elektromotor verwerkt in het achterwiel dit gaat ook gepaard met een derailleur en een iets lichtere fiets.

Actie

Sinds mei 2017 is er het een en ander veranderd binnen E-bike4all ook de actie is hiermee gewijzigd. Momenteel krijgt u bij de Ebike4all modellen een e-bike gratis, namelijk de Ebike4all Classic. U kunt ook een van de andere Ebike4all modellen kiezen als 2e e-bike tegen een meerprijs. De Ebike4all Classic valt hierbij niet onder de actie.