BOVAG Logo Hyundai Logo Fiat Service Logo Schadegarant Logo Erkend Duurzaam Logo

Openingstijden Showroom

Ma. - Vr. 09:00 - 18:00 | Za. 09:00 - 17:00

Openingstijden werkplaats en magazijn
Ma. - Vr. 08:15 - 17:00 | Za. Gesloten

BOVAG en Nationale Auto Pas

Van Zummeren is verbonden met de nationale autopas, dit geeft u veel zekerheid. Bij de nationale autopas wordt de kilometerstand bij bezoek aan de werkplaats geregistreerd. Deze kilometerstanden worden opgeslagen in een register bij de RDW. Met opgeslagen informatie in dit register wordt gekeken of de tellerstand van de auto logisch is. Zo komt u niet voor verassingen te staan. De voordelen kunnen voor u dus opgesomd worden als:

  • Eigen auto behoud meer waarde
  • Zekerheid bij gekochte auto

Uw eigen auto zal meer waarde behouden doordat de kilometerstanden bij de RDW geregistreerd zijn. De volgende koper heeft dus de zekerheid dat de kilometerstand klopt. Andersom is dit voor u natuurlijk een voordeel wanneer u een auto bij ons koopt, deze kilometerstanden zijn wanneer de auto uit Nederland komt geregistreerd. Zo heeft u de zekerheid dat de kilometerstand klopt.

BOVAG

Ook zijn wij lid van de BOVAG, hierdoor profiteert u ook van een aantal voordelen. Zo kunt krijgt u bij de aankoop van een voertuig van meer dan €4500,- bij ons 6 maanden garantie. Wilt u hier geen gebruik van maken dan kunt u ook afstand doen van deze garantie. Daarnaast heeft u de zekerheid dat bij onderhoud onze monteurs altijd goed opgeleid zijn. Deze instantie organiseert namelijk trainingen en cursussen wat ervoor zorgt dat onze monteurs altijd op de hoogte zijn van veranderingen.