BOVAG Logo Hyundai Logo Fiat Service Logo Schadegarant Logo Erkend Duurzaam Logo

Openingstijden Showroom

Ma. - Vr. 09:00 - 18:00 | Za. 09:00 - 17:00

Openingstijden werkplaats en magazijn
Ma. - Vr. 08:15 - 17:00 | Za. Gesloten

Verlengde Garantie

Uw Hyundai en/of Fiat blinkt uit door zijn uitstekende rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Niet voor niets bieden wij op Hyundai vijf jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking, de standaard Fiat garantie hiertegenover is 2 jaar. Met de Hyundai Verlengde Garantie en Fiat Extra Garantie bent u nog eens extra verzekerd van onbezorgd rijplezier. Want hoe goed uw auto en het onderhoud door ons, de erkende reparateur, ook is, een technisch mankement is nooit helemaal uit te sluiten.

Gratis, snel en vakkundig

Met Hyundai Verlengde Garantie en Fiat Extra Garantie bent u ervan verzekerd dat een mankement gratis, snel en vakkundig wordt verholpen. Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend. Uiteraard dient uw Hyundai of Fiat ook volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.

Garantieperioden

De garantie van onze Hyundai modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kunt u uitbreiden tot wel 6 of 7 jaar. U kunt de Hyundai Verlengde Garantie uiterlijk één maand voor de afloop van de fabrieksgarantie afsluiten. Uiteraard kunt u ook direct bij de aanschaf van een nieuwe Hyundai kiezen voor het afsluiten van Hyundai Verlengde Garantie.
De garantie voor uw Fiat kunt u ook uitbreiden tot maximaal 7 jaar met een onbeperkt aantal kilometers. Hierbij kiest u zelf voor de garantie die het beste bij u past! Deze verlengde garantie dient binnen 2 jaar en 60.000 kilometer aangevraagd te worden. Dit kunt u zowel door ons laten regelen als ook zelf regelen door hier te klikken.

Mobiliteitsgarantie

Ook heeft u met zowel Hyundai Verlengde Garantie als Fiat Extra Garantie recht op Mobiliteitsgarantie. Dit betekent dat u bij pech onderweg contact op kunt nemen met Hyundai Mobiliteitsservice of Ciao Fiat, die ervoor zorgt dat u alsnog veilig en zo snel mogelijk op uw plaats van bestemming komt. Een team van deskundige adviseurs staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking.

De voordelen van Hyundai Verlengde Garantie en Fiat Extra Garantie:

  • Geen onverwachte reparatiekosten
  • Recht op mobiliteitsservice in binnen- en buitenland
  • Geen eigen risico
  • Geen kilometerlimiet
  • Overdraagbaar bij verkoop van uw auto
  • Gebruik van originele onderdelen bij reparaties