BOVAG Logo Hyundai Logo Fiat Service Logo Schadegarant Logo Erkend Duurzaam Logo

Openingstijden Showroom

Ma. - Vr. 09:00 - 18:00 | Za. 09:00 - 17:00

Openingstijden werkplaats en magazijn
Ma. - Vr. 08:15 - 17:00 | Za. Gesloten

Onderhoud

Informeer naar de gratis haal en breng service

Het onderhoud is vrijwel altijd maatwerk. Niet iedere auto rijdt hetzelfde aantal kilometers per jaar. Meeste onderdelen gaan dan ook een bepaalde periode of aantal kilometers mee. Om u zo veel mogelijk van dienst te zijn kijken wij samen met u naar uw auto en de werkzaamheden die in uw geval uitgevoerd moeten worden. Om de kosten hierin zo laag mogelijk te houden zowel voor nu als ook in de toekomst. Bij meerwerk denk aan banden, remmen en dergelijke nemen wij telefonisch contact met u op om toestemming te vragen voor het vervangen van deze onderdelen. Op deze manier proberen wij altijd maatwerk te leveren.

Maatwerk wat houdt dat in?

Wij kijken altijd specifiek naar uw auto en wat de werkzaamheden zijn die hieraan uitgevoerd dienen te worden. Zien wij dat uw luchtfilter bijvoorbeeld niet vervuild is, dan wordt deze niet vervangen en dus ook niet gefactureerd. Hierbij zeggen wij altijd goed is goed.

Ook op financieel aspect denken wij met u mee en geven wij u advies. Is uw auto al wat ouder en verwachten wij een hoge nota? Wij bespreken dan met u of het nog wel verstandig is de werkzaamheden uit te laten voeren en of de auto de reparatie nog wel waard is. Ook kunnen we dan mogelijk kijken naar een andere auto die voldoet aan uw wensen.

Een open boek!

Steeds vaker maken wij foto’s van de onderdelen die vervangen dienen te worden. Zo heeft u zekerheid dat de onderdelen aan vervanging toe waren. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid eens een kijkje te nemen in onze werkplaats.

Alle merken!

Naast het onderhoud en/of reparatie van alle Hyundai en Fiat modellen kunt u ook met auto’s van alle andere merken bij ons terecht. Hierbij kan gekeken worden naar de mogelijkheid om te wachten tot het onderhoud en/of reparatie uitgevoerd is onder het genot van een kopje koffie en met gratis wifi, of u gebruik wilt maken  van vervangend vervoer. Het is bij ons mogelijk gebruik te maken van een vervangende auto vanaf 40 cent per km(hierbij zit verzekering, belasting, brandstof en BTW inbegrepen). Deze auto’s zijn onderverdeeld in een aantal klassen namelijk:

  • Kleine auto (€0.40 per km)
  • Middelgrote auto (€0.50 per km)
  • Grote auto (€0.60 per km)
  • Bestelbus (€0.60 per km)

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een gratis elektrische leenfiets.

Gratis!

Om een onderhoudsbeurt voor u zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij een aantal gratis services voor u bij deze onderhoudsbeurt:

  • Uw auto wordt bij onderhoud met de hand gewassen en uitgezogen!
  • Een ster in uw ruit wordt bij onderhoud gratis gerepareerd!
  • Gratis elektrische leenfiets
  • Mobiliteitspas bij onderhoud aan uw Hyundai t.w.v. €120,- gratis!
  • Gratis update originele Hyundainavigatie die fabriek af geleverd is t.w.v. €169,-!

Daarnaast bieden wij in sommige gevallen een gratis haal- en brengservice van uw auto aan, dit is afhankelijk van uw woonplaats. Informeer voor de mogelijkheid tot het halen en brengen van de auto naar de voorwaarden.