BOVAG Logo Hyundai Logo Fiat Service Logo Schadegarant Logo Erkend Duurzaam Logo

Openingstijden Showroom

Ma. - Vr. 09:00 - 18:00 | Za. 09:00 - 17:00

Openingstijden werkplaats en magazijn
Ma. - Vr. 08:15 - 17:00 | Za. Gesloten

Poetsen

Voor onze poetswerkzaamheden hebben wij een vaste kracht in dienst. Deze poetst niet alleen de auto’s voor de verkoop maar ook voor u! Tegenwoordig is er veel verschil in lak bij auto’s. Op basis van de verschillende lakken kan hij door middel van zijn kennis de keuze maken voor de juiste schoonmaakmiddelen. Hierdoor kunnen wij uw auto terugbrengen naar de staat die deze had toen hij de showroom verliet.

Impregneren cabrio dak

Het is altijd fijn om in de zomer uw cabrio dak open te doen en te genieten van de zon. Maar wat nou als het regent? Het is voor de afstoting van vuil en water van belang uw cabrio dak regelmatig te laten impregneren. Wij raden u dan ook aan dit een keer per jaar te laten doen.

Waxoyl

Dit is een beschermlaag die ervoor zorgt dat de glans van uw lak over de lange termijn behouden blijft. De lak is hierdoor dan beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Met gebruik van deze waxoyl kunt u bij een nieuwe auto zelfs 3 jaar garantie krijgen op de glans en kleur van de auto.  Daarnaast gaat vuil makkelijker van de auto af, zo heeft u bijvoorbeeld in de zomermaanden minder moeite met het verwijderen van insecten.

Ook voor waxoyl verkopen wij onderhoudspakketten!

Velgen reiniging

Het is bij uw velgen van belang deze regelmatig schoon te maken in verband met remstof. Wanneer deze niet regelmatig schoon gemaakt worden kan dit remstof in de lak vreten en zullen de velgen nooit meer in nieuwstaat geraken.

Goed om te weten

Het is van belang voor de lak van uw auto deze goed te onderhouden. Hierbij is het ook verstandig om vogelpoep zo snel mogelijk van uw lak te verwijderen. In deze vogelpoep zitten zuren die de lak aantasten. Wanneer dit niet tijdig verwijderd wordt betekend dit in sommige gevallen dat de lak zo aangetast is dat het opnieuw gespoten dient te worden.