BOVAG Logo Hyundai Logo Fiat Service Logo Schadegarant Logo Erkend Duurzaam Logo

Openingstijden Showroom

Ma. - Vr. 09:00 - 18:00 | Za. 09:00 - 17:00

Openingstijden werkplaats en magazijn
Ma. - Vr. 08:15 - 17:00 | Za. Gesloten

Ruitschade

Wanneer u een ster in uw ruit heeft is het belangrijk deze zo snel mogelijk door ons te laten repareren. Een onbehandelde ster kan namelijk snel een barst worden wanneer de ruit te maken krijgt met grote temperatuurverschillen. Een ster is gemakkelijk te repareren en in meeste gevallen zelfs volledig vergoed door de verzekeraar. Heeft u een ster in de ruit kom dan snel even langs!

Wanneer uw ruit gebarsten is dient deze vervangen te worden. Ook voor het vervangen van een ruit kunt u bij ons terecht. Sommige verzekeraars hebben hier een eigen risico aan gekoppeld kijk hiervoor eens in uw polisvoorwaarden. Bij het vervangen van de ruit komt tegenwoordig steeds meer kijken. Zo zitten er in veel modellen geavanceerde camera’s en sensoren die dan ook opnieuw ingeleerd moeten worden. Wij hebben voor het inleren van de sensoren en camera’s dan ook de apparatuur en kennis in huis.

Gratis bij onderhoud!

Wanneer u met uw auto voor onderhoud langskomt en er wordt een sterretje geconstateerd dan repareren wij deze voor u gratis!

Corona-maatregelen Automobielbedrijf van Zummeren

 

Geachte relatie,

 

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf van Zummeren zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

 

Automobielbedrijf van Zummeren heeft de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0486-461317

 

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

 

Met vriendelijke groet,

Automobielbedrijf van Zummeren