BOVAG Logo Hyundai Logo Fiat Service Logo Schadegarant Logo Erkend Duurzaam Logo

Openingstijden Showroom

Ma. - Vr. 09:00 - 18:00 | Za. 09:00 - 17:00

Openingstijden werkplaats en magazijn
Ma. - Vr. 08:15 - 17:00 | Za. Gesloten

Schadeherstel

Het is voor ons mogelijk alle schade te repareren, dit gaat van een kleine kras tot een grotere schade maar ook hagelschade.  Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit houdt voor u in dat u een gratis leenauto mee naar huis krijgt(deze leenauto is excl. brandstof). Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt met de verzekeringsmaatschappij waardoor u met een gerust hart verder kan rijden.

‘ U levert de sleutel in, wij doen de rest! ’

Schadegarant

Wij hebben ons ook aangesloten bij de stichting schadegarant. Dit breng een aantal voordelen met zich mee:

  • Een lager of geen eigen risico (afhankelijk van de polis)
  • Gratis vervangend vervoer
  • Zorgeloze directe financiële afwikkeling

Advies

Naast het verzorgen van de reparatie geven wij u ook advies over het financiële aspect. In sommige gevallen kan het voor u namelijk voordeliger zijn dat kleine deukje of die kras zelf te betalen. In sommige gevallen valt u namelijk een aantal treden terug in de no-claim waardoor het voordeel van zelf betalen groter is.

Verzekering

Sommige verzekeraars geven u aan dat u enkel naar een bepaald bedrijf mag voor het repareren van een schade. Wij adviseren u altijd even contact met ons op te nemen in veel gevallen mogen wij de schade toch maken wanneer wij contact op nemen met uw verzekeraar.  Wij kennen uw auto natuurlijk als geen ander.

Total-loss

In het geval van een auto die total-loss wordt verklaard kunnen wij er in sommige gevallen door middel van maatwerk voor zorgen dat deze nog net buiten total-loss valt indien u de auto wil blijven houden. Dit kunnen wij doen door te kijken naar mogelijk andere te gebruiken onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de nota net wat lager ligt waardoor de verzekeraar de auto niet total-loss verklaard

Vakmanschap

Wij willen er bij schadereparatie voor zorgen dat uw auto er uit ziet alsof deze nooit schade heeft gehad. Om dit te verwezenlijken maken wij gebruik van originele onderdelen. Daarnaast zorgen wij dat niet alleen de schade gespoten wordt maar dat er ook wordt ‘uitgespoten’. Dit zorgt voor een perfect verloop van de oude naar de nieuwe lak.

Schade door diefstal

Doe altijd eerst aangifte bij de politie! Als u dit afgehandeld heeft adviseren wij u contact op te nemen met Centraal Beheer Achmea. Deze gegevens vind u onderaan de pagina.

Ongeval

Kijk eerst of u of andere om u gewond zijn en waarschuw de politie. Is dit niet het geval ga dan zo snel mogelijk op zoek naar eventuele getuigen van het ongeluk. Dit zorgt ervoor dat u door middel van een getuige altijd kunt aantonen wat er precies gebeurt is. Noteer van deze getuige naam, adres en telefoonnummer. Zonder getuige is het moeilijk te achterhalen wie het ongeluk heeft veroorzaakt.

Vul vervolgens met de tegenpartij ter plekke een Europees schadeformulier in. Teken zelf alleen wanneer u het eens bent met wat de tegenpartij aan zijn kan invult. Is dit niet het geval, vermeld dan bij opmerkingen wat uw visie is voordat u uw handtekening zet.

Neem vervolgens contact met ons en Centraal Beheer Achmea op voor de verdere afhandeling van de schade!

Contact met ons
Contact met Centraal Beheer Achmea